Özgürlük ve Dayanışma Partisi’nin (ÖDP) organizasyonu ile “Tarım ve Gıda Egemenliği Sempozyumu” dün Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf’ta (TAKSAV) gerçekleştirildi. ÖDP Tarım Çalışma Grubu’nun açılış konuşması ile başlayan sempozyumda Korkut Boratav, Oğuz Oyan ve Necdet Oral gibi akademiden pek çok isim konuk oldu. TAKSAV toplantı salonunda gerçekleşen sempozyumda “Kriz ve Tarım”, “Türkiye’de Tarım […]

ÖDP’den tarım sempozyumu

Özgürlük ve Dayanışma Partisi’nin (ÖDP) organizasyonu ile “Tarım ve Gıda Egemenliği Sempozyumu” dün Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf’ta (TAKSAV) gerçekleştirildi.

ÖDP Tarım Çalışma Grubu’nun açılış konuşması ile başlayan sempozyumda Korkut Boratav, Oğuz Oyan ve Necdet Oral gibi akademiden pek çok isim konuk oldu. TAKSAV toplantı salonunda gerçekleşen sempozyumda “Kriz ve Tarım”, “Türkiye’de Tarım Nasıl Çökertildi?”, “Gıda Egemenliği” ve “Kooperatifler” konuları tartışıldı. Sempozyum üreticiler forumu ile son buldu. Sempozyumun sonuç bildirgesi bugün açıklanacak.