Odunpazarı Belediyesi, AKP'li eski il başkan yardımcısının çocuk parklarında kullanılan renkleri hedef alan paylaşımına, “Sizi tedavi olmaya davet ediyoruz. Çocuk oyun alanını soyadınız ve düşünceniz gibi kara mı yapsaydık?” yanıtını verdi.

Odunpazarı Belediyesi’nden çocuk parkındaki renkleri hedef alan AKP'li isme: Düşünceniz gibi kara mı yapsaydık?

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Bülent Kara isimli AKP'li eski il başkan yardımcısının çocuk parklarında kullanılan renkleri hedef alan paylaşımına “Sizi tedavi olmaya davet ediyoruz. Renklere düşmanlığınız biraz ilginçmiş” yanıtını verdi.

Bülent Kara isimli AKP'li isim, Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde bulunan bir çocuk parkındaki renkleri hedef alan bir paylaşımda bulundu. Kullanıcı, paylaşımında, “Çocuk parklarını LGBTİ renklerine boyayan Odunpazarı Belediyesi; Bunu yapan, onaylayan, imza atanları, bu renkleri taşıyan bayraklar ile yürüyüşe, 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutlamaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

'SİZİ TEDAVİ OLMAYA DAVET EDİYORUZ'

Söz konusu kullanıcının paylaşımına yanıt belediyenin sosyal medya hesabından geldi. Yapılan paylaşımda, “Biz de sizi tedavi olmaya davet ediyoruz. Renklere düşmanlığınız biraz ilginçmiş. Çocuk oyun alanını soyadınız ve düşünceniz gibi kara mı yapsaydık?” denildi.