Odunpazarı Belediyesi, yeni yılı, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen ‘Yılbaşı Konseri’ ile kutladı. Belediye Başkanı Kazım Kurt, herkesin yeni yılını kutladı ve “2023 yılı, Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 100’üncü yıl dönümü. 1923 ruhu ile 2023’te, Cumhuriyet’imizi demokrasi, insan hakları, kadın hakları ile taçlandırmalıyız” dedi.

Odunpazarı, yeni yılı 'yılbaşı konseri' ile kutladı
Fotoğraf: ANKA

Odunpazarı Belediyesi’nin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, ‘Yılbaşı Konseri’ düzenledi. Başkan Kurt’un da katıldığı konsere Eskişehirliler yoğun ilgi gösterdi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü eğitmenlerinin sahne aldığı konserin sunumunu ise Odunpazarı Belediyesi Sunuculuk Atölyesi üstlendi. Sevilen türkü ve eserlerin seslendirildiği konserde, Odunpazarı Belediyesi Halk Dansları Topluluğu da Atabarı oynadı.

Konser sonunda sahneye çıkan Kurt, herkesin yeni yılını kutladı. Olumsuz bütün yanları ile 2022’nin geride kaldığını belirten Kurt, şöyle konuştu:

“1923 RUHU İLE 2023’TE, CUMHURİYET’İMİZİ DEMOKRASİ İLE TAÇLANDIRMALIYIZ”

“Yeni bir yıla giriyoruz. 2023 yılı, Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 100’üncü yıl dönümü. Bu çok önemli bir yıl dönümü ve çok önemli bir dönem. Hepimize kutlu olsun. 1923 ruhu ile 2023’te, Cumhuriyet’imizi demokrasi, insan hakları, kadın hakları ile taçlandırmalıyız. Aksi takdirde işimizin zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Bütün kaygıları, olumsuzlukları bırakarak yeni yıla umutla sarılalım. Yeni yıldan hep iyilikler bekleyelim.”

(ANKA)