15 Temmuz’da eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’u kaybeden Nihal Olçok, oğlu adına açılan spor merkezine davet edilmeyince, sosyal medyada Erdoğan’e da etiketleyerek eleştirilerde bulundu.

Oğlunun adını taşıyan tesise davet edilmeyen Olçok, Erdoğan’a seslendi

Fethullahçı yapının düzenlediği 15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi’nde, AKP’nin reklamcısı olarak bilinen eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’u kaybeden, daha sonra iktidara eleştirel bir tutum almaya başlayan Nihal Olçok, oğlunun adını taşıyan spor merkezinin açılışına davet edilmeyince sosyal medyada sitem dolu bir paylaşımda bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, bugün resmi Twitter hesabından, "Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezimizi Kocaeli/Derince’de hizmete açıyoruz! Haydi arkadaşlar çıkın çıkın gelin!" şeklinde bir paylaşım yaptı.

Bakanlığın Kocaeli Derince'de bugün hizmete açacağını duyurduğu Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’ne dair paylaşımı alıntılayan Olçok, durumla ilgili olarak, “Abdullah'ın annesi var biliyorsunuz değil mi?” ifadelerini kullandı.

Nihal Olçok, tweetine AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nu da etiketleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Kasapoğlu, Abdullah’ın ANNESİ var biliyorsunuz değil mi? Bu nasıl bir nezaketsizliktir ki evladımın isminin verildiği tesisi açılıyor ama anne davet edilmiyor. Gerçi bu sizi aşar biliyorum ama yine de davet bekledim..." diye yazdı.