Öğrencilere tarikat kitabı dağıttılar: Kadınlar sokakta konuşamaz!

İzmir'de Kıbrıs Şehitleri İlkokulu Din Dersi Öğretmeni Yusuf Dağ'ın öğrencilere tarikat kitabı dağıttığı ortaya çıktı.  Kadınların şoförlük yapmasının ve sokakta konuşmasının caiz olmadığının ifade edildiği kitapta Anneler Günü'nün de kafirlerin işi olduğu gibi gerici ifadeler yer aldığı öğrenildi. Bir hafta önce okuldan uzaklaştırılan Dağ kitabı okuduğunu ve genelinin iyi olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı: "Kutlu Doğum Haftası nedeniyle o kitapları çocuklara verdim, ‘götürün ailelerinize okutun. Aileniz okumazsa başkalarına verin’ dedim. Zaten camilerde dağıtılıyordu. Kitabı okudum, geneli iyi. Ben fedakarlık yaparak o derse giriyordum ama baktım benimle uğraşıyorlar, olay büyümesin diye ayrıldım."

"KADINLAR SOKAKTA KONUŞAMAZ"
Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre; “Bil ki, Müslümanlar’ın en azılı düşmanı Yahudilerdir” denilerek nefret söyleminin körüklendiği kitapta yer alan skandal ifadelerden bazıları şöyle:

ÇARŞAFSIZ KADIN OLMAZ: Günümüz Müslüman kadınların giydikleri, abiye, manto, etek, bluz, pardösü gibi kıyafetlerin İslam’la uzaktan yakından alakası yoktur. Dağlar çakalsız, erkekler sakalsız, kadınlar çarşafsız olmaz. Yüzünü traş etmen, sarıksız durman da gavurun izinde olduğunu anlatır.

ANNELER GÜNÜ KAFİR İŞİ: Kadınların, erkeklerin çalıştığı bir işyerinde sekreter, bir mağazada tezgahtarlık etmesi caiz değildir. Yılbaşından uzak durun. TV bile açmayın. Sevgililer Günü, Anneler Günü, Babalar Günü, doğum günü, evlilik yıldönümü gibi kutlamalar kafirlerden gelmiş adetlerdir.

KADIN ŞOFÖRLÜK YAPAMAZ: Bir hanım yalnız taksiye binip gidemez.Kadınların sokakta konuşmaları da doğru değildir. Şoförlük eden kadınlarla bir adım gidilmez.

YÜKSEK TOPUK GAVUR ADEDİ: Bazıları yüksek topuklu ayakkabı giyiyor. İmanı alçak olanın topuğu yüksek olur. O gavur tipi ayakkabılar imanı sağlam bırakmaz. Bu kopuklukları bırakalım.

TAVLA OYNAMAYIN: Tavladaki sayıları düşün. Yek, Allah. Dü, teyemmüm farzı, se, guslün farzı, cehar, abdestin farzı, penç, islamın farzı, şeş, imanın şartları. Şimdi anladın mı kardeşim Yahudiler’in Müslümanlar’ı nasıl sürüklediğini?