Kayseri'nin Talas ilçesinde rehberlik öğretmeni Arife Nur Sarıoğlu’nu tabancayla öldüren ve daha sonra kendisine de bir el ateş eden Tolga Temur, tedavi gördüğü hastanede 5 ay sonra hayatını kaybetti.

Öğretmen Arife Nur Sarıoğlu'nun katili Tolga Temur hayatını kaybetti

Kayseri'nin Talas ilçesinde rehberlik öğretmeni 26 yaşındaki Arife Nur Sarıoğlu'nu katleden Tolga Temur yaşamını yitirdi.

İHA'nın haberine göre, geçtiğimiz 20 Mayıs'ta ilçeye bağlı Mevlana Mahallesi Karasu Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, özel bir eğitim kurumunda rehberlik öğretmeni olarak çalışan Arife Nur Sarıoğlu, evinden çıkıp okula gittiği sırada arkadaşlık teklifini kabul etmediği Tolga Temur ile karşılaştı. Tolga Temur, üzerinde bulunan tabanca ile 3 el ateş ederek Arife Nur Sarıoğlu'nu ağır yaraladı. Daha sonra kendisine de bir el ateş eden Tolga Temur da ağır yaralandı.

Öğretmen Saroğlu, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, ağır yaralanan Tolga Temur da ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Arife Nur Sarıoğlu’nun cenazesi yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

Olayın ardından kafasına ateş ederek ağır yaralanan Tolga Temur'un İzmir'de tedavi gördüğü hastanede 5 ay sonra yaşamını yitirdiği öğrenildi.

(İHA)