AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün Ankara’da yapacağı açılış için müdürlere ve öğretmenlere mesaj atılarak "Sosyal medya hesaplarınızda duyuru mahiyetinde paylaşım yapabilirsiniz” denildi.

Öğretmenlere ve müdürlere 'toplu açılış törenini duyurun' mesajı

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün Ankara’da açılışını yapacağı ‘326 Eğitim Tesisinin Toplu Açılış Töreni’yle ilgili öğretmenlere ve müdürlere gönderilen mesajla ekinliğin duyurulması istendi.

Müdürlere gönderilen mesajda “Ankara’mızda 2019-2020 yıllarında yapımı tamamlanan ve içinde bizim okullarımızın da bulunduğu 326 Eğitim Tesisinin Toplu Açılış Töreni saat: 13.00’te Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile yapılacaktır. Sosyal medya hesaplarınızda duyuru mahiyetinde paylaşım yapabilirsiniz” ifadeleri kullanıldı.

Öğretmenlere gönderilen mesajda ise şunlar dendi: “Ankara’mızda 2019-2020 yıllarında yapımı tamamlanan 326 Eğitim Tesisinin toplu açılış töreni saat 13;00’te Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile yapılacaktır. Bu duyuruyu bütün velilerimize ulaştırmalarınızı rica ediyorum. Bütün yönetici, öğretmen, veli ve öğrencilerimiz televizyonlardan takip edebilir."

Eğitim Sen Ankara 2 No’lu Şube Başkanı Hüseyin Köklü uygulamaya tepki göstererek “Öğretmenlerin asli görevi eğitim öğretimdir. Doğru bulmuyoruz” dedi.