Bolu'da, Onur Bozkurt, kıyafeti nedeniyle kızını okula almadığı gerekçesiyle tartıştıkları müdür Vedat Açıkgöz'ün kendisine yumruk attığını öne sürüp şikayetçi oldu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlatıldığı açıklamasında bulundu.

Okul müdürü veliyi darp etti iddiası: Soruşturma başlatıldı

Bolu'da kızını okula almadığı gerekçesiyle okul müdürüyle tartışan baba Onur Bozkurt, darp edildi.

Dün sabah saatlerinde meydana gelen olaya göre, sabah saatlerinde Onur Bozkurt, kıyafeti nedeniyle kızını okula almadığını iddia ettiği Kanuni Anadolu Lisesi Müdürü Vedat Açıkgöz ile tartıştı.

İddiaya göre Bozkurt'un Açıkgöz'e küfür etmesi nedeniyle ikili arasında tartışma büyüdü. Müdür ve veli arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü.

DHA'nın haberine göre, Açıkgöz, kendisine öğrencilerin gözü önünde ağır küfür ve hakaretlerde bulunduğunu iddia ettiği Bozkurt'a yumruk attı. Onur Bozkurt, emniyete giderek Vedat Açıkgöz'den şikayetçi oldu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtilerek şöyle denildi:

"Pazartesi günü sabah saat 08.30 sıralarında ilimiz merkez Kanuni Anadolu Lisesinde İstiklal Marşı töreninden sonra okul müdürünün kıyafetle ilgili öğrencilere uyarıda bulunduğu sırada dışarıdan okul bahçesine hakaret içerikli cümleler ile bir öğrenci velisi girmiştir. Bu esnada okul müdürü hakaret içerikli cümlelerin okul bahçesinde söylenilmeyeceği hususunda veliyi uyarmış, devamında veli tarafından okul müdürünün eli tutulmuş, bunun üzerine veli ile okul müdürü arasında arbede yaşanmıştır. Konu hakkında gerekli inceleme ve soruşturma yapılmak üzere işlem başlatılmıştır."