14 Nisan tarihinden itibaren aylık dijital abone olan her üyemiz adına dört basılı gazeteyi okurlarımıza ücretsiz ulaştıracağız. Siz de dijital abonemiz olun ve 4 yurttaşın daha gerçeklere ulaşmasını sağlayın

Okurlarımıza çağrı: Abone olun, 4 kişiyi gerçeklerle buluşturun

Koronavirüs salgını tün dünyayı derinden etkilemeye devam ediyor; bir yandan sağlığımızı tehdit ederken diğer yandan da gündelik çeşitli engeller çıkarıyor.

Salgının en çok etkilediği sektörlerden biri hiç kuşku yok ki yazılı medya. Gazeteler okura ulaşmakta inanılmaz zorluklar yaşıyor. Özellikle bizim gibi bağımsız bir medya organı olmakta ısrar ediyorsanız, bu, zorluğa iki kat daha şiddetli maruz kaldığınız anlamına geliyor.

Salgınla birlikte iyice zorlaşan dağıtım süreci, okurumuzun yüzde 80’inin yaşadığı 30 büyük kentte uygulanan sokağa çıkma yasağıyla neredeyse imkânsız hale geldi.

Ama ortak dert buluşmaksa, birlikte bir yol buluruz. BirGün her koşulda okuruyla buluşacak. Hafta sonları sokağa çıkma yasağı olan günlerde de evlerinizin kapısını çalmak için elimizdeki tüm olanakları zorlayacağız. Bunu ne sermayeye, ne de iktidara yaslanmadan yapacağız.

Az ya da çok, her koşulda kapınızda BirGün olacak. Ama daha çok kente, daha çok eve BirGün girsin diyorsanız size bir önerimiz var. 14 Nisan tarihinden itibaren aylık dijital abone olan her üyemiz adına dört basılı gazeteyi okurlarımıza ücretsiz ulaştıracağız. Siz de dijital abonemiz olun ve 4 yurttaşın daha gerçeklere ulaşmasını sağlayın.

İlk sonuçları Cuma akşamı sizinle paylaşacağız.

O zaman BAŞLIYORUZ.