Amerikalı oyun yazarı David Memet’in kaleme aldığı 'Oleanna' oyunu, 'Sınırlar' adıyla sahnede olacak. Başrollerde Kenan Ece ve Ecem Uzun yer alıyor. Sınırlar, 27 Kasım’da Kadıköy Alan’da, 28 Kasım’da Fişekhane’de izleyici ile buluşacak.

'Oleanna' oyunu 'Sınırlar' ismiyle sahnede: Başrollerde Kenan Ece ve Ecem Uzun var

Uluslararası sahnelerde pek çok kez oynanan “Oleanna” oyunu “Sınırlar” adıyla izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Türkiye’ye adapte edilen oyunun uyarlama ve rejisini Kayhan Berkin üstlenirken başrollerinde Kenan Ece ve Ecem Uzun yer alıyor.

Sınırlar’ın 27 Kasım’da Kadıköy Alan’da gerçekleşecek gösteriminin biletleri www.tiyatrolar.com.tr üzerinden, 28 Kasım’da Fişekhane’de sahnelenecek oyunun biletleri ise www.fisekhane.com.tr ve www.biletix.com.tr adresinden alınabiliyor.

OYUN HAKKINDA

Üniversitede profesörlüğe atanmak üzere olan Can'ın dersinde başarısız olan Ecrin, yardım istemek için gittiği öğretmeninin odasından çıktıktan sonra Can hakkında yazdığı cinsel taciz şikayet dilekçesini atama komisyonuna iletir. Bu dilekçe sonrasında profesörlük atamasının gerçekleşemeyeceğini bilen Can, dilekçeyi geri çekmesi konusunda ikna etmek için Ecrin’i tekrar odasına çağırır. İkili; politik doğruculuk, güç, ayrıcalık ve iletişimsizlik gibi kavramları merkezinde barındıran, duygusal ve fiziksel yıkımla sonuçlanan bir görüşme geçirirler.

KÜNYE:

Yazan: David Mamet

Çeviren: Cansu Kurgun & Kayhan Berkin

Uyarlayan & Yöneten: Kayhan Berkin

Yapım: Versus Tiyatro & 484 Urban Garden

Uygulayıcı Yapımcı: Elif Özge Maltepe

Dekor Tasarım: Merve Yörük

Işık Tasarım: Ayşe Sedef Ayter

Reji Asistanları: Alessa Dilara Demircan, Şevval Öztay, Sercan Şekerci

Prova mekan sponsoru: Müfit Aytekin Atölye