Abonelik kampanyası kapsamında yapılan okur buluşmaları, BirGün’ün 15. yaşına girdiği gün olan 14 Nisan’da devam ediyor. İstanbul, Bursa ve Zonguldak’ta okurlarla buluşulacak

On beşinci yılda da okurlarla bir arada

ANIL VARLI

“BirGün, patronsuz ama sahipsiz değil” sloganıyla başlayan BirGün Abone kampanyası kapsamında yapılan buluşmalar devam ediyor. 14 Nisan’da 15. yaşını kutlayacak olan BirGün, bu tarihte İstanbul, Bursa ve Zonguldak’ta okurlarıyla buluşuyor. 15 Nisan’da da yine İstanbul Esenyurt’ta bir buluşma gerçekleşecek.


İlk buluşma İstanbul Şişli’de, Nâzım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’nde gerçekleşecek. BirGün gazetesi yazarı ve CHP İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner, BirGün gazetesi yazarı İrfan Değirmenci ve BirGün Yayın Kurulu Üyesi Barış İnce, okurla buluşacak. Bu etkinlik saat 14.00’te başlayacak. İkinci buluşma ise yine 14 Nisan’da Bursa’da Karaman Dernekler Yerleşkesi’nde gerçekleşecek. BirGün Yayın Kurulu Üyesi Berkant Gültekin, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, MMO Bursa Şb. Bşk. Fikri Düşünceli ve Prof. Dr. Kayıhan Pala’nın konuşmacı olarak katılacağı etkinlikte 10 Ekim Halk Korosu da bir konser verecek. Etkinlik saat 19.00’da başlayacak. Aynı gün yapılacak üçüncü ve son buluşma ise BirGün Yazarı Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu ve BirGün Dış Politika Editörü Mustafa K. Erdemol’un katılımıyla Zonguldak’ta Maden Mühendisleri Odası’nda yapılacak. Etkinlik saat 14.00’te başlayacak.

on-besinci-yilda-da-okurlarla-bir-arada-450619-1.

15 Nisan’da da buluşmalara devam
CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, BirGün Yayın Kurulu Üyesi İbrahim Varlı ve BirGün TV programcısı Ece Zereycan’ın katılımıyla 15 Nisan’da İstanbul Esenyurt’ta, BirGün okurlarıyla buluşulacak. Saat 17.00’de başlayacak etkinlik Anadolu Şark Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

***

Defne Belediye Başkanı ve meclis üyeleri BirGün abonesi oldu

on-besinci-yilda-da-okurlarla-bir-arada-450620-1.

Hatay’ın Defne ilçesi Belediye Başkanı CHP’li İbrahim Yaman ve belediye meclis üyeleri BirGün’e abone oldu. BirGün’ün ‘haksızlığa uğrayanların sesi’ olduğunu ifade eden Yaman ‘Bu sesi gür bir şekilde çıkarmak ve duyurmak hepimizin görevi. Bu yüzden abone oluyorum ve bütün demokrat kamuoyunu abone olmaya davet ediyorum’ diye konuştu.

on-besinci-yilda-da-okurlarla-bir-arada-450621-1.