Ordu’da SOL Parti Gölköy İlçe Örgütü’nün açılışı gerçekleşti. Açılış etkinliğinde konuşan SOL Parti Başkanlar Kurulu Üyesi Önder İşleyen, “Köylülerin işçilerin gençlerin kadınların hakları için mücadele ettiği bir devrimci anlayışı güçlendirerek, siyaseti 3-5 kişi arasındaki söz düellosu olmaktan da çıkartacağız” dedi.

Önder İşleyen: Siyaseti 3-5 kişi arasındaki söz düellosu olmaktan çıkaracağız

HABER MERKEZİ

Ordu'da SOL Parti Gölköy İlçe Örgütü açıldı. Gölköy İlçe Başkanı Ferhat Sarıyer ve İl Başkanı Turgay Bekgöz açılışta yaptıkları konuşmada Ordu'da SOL'un mücadelesinde atılan bu yeni adıma destek olanlara teşekkür etti.

Açılışa katılan SOL Parti Başkanlar Kurulu Üyesi Önder İşleyen ise “Fatsa’da, yükselen ‘Fındıkta Sömürüye Son’ sesi, bugün Gölköy’de örgütlü bir güce dönüştü” dedi.

Örgütlü bir toplum ve örgütlü bir siyaset olmadan, toplumun haklarını aldığı bir geleceğin kurulamayacağını vurgulayan İşleyen, “Gölköy’de atılan bu adım bir örgütlenme çağrısı olarak köylere mahallelere yayılacak bir başlangıç” değerlendirmesinde bulundu.

sol-parti-ordu-golkoy-ilce-orgutunun-acilisini-yapti-1104728-1.

“ÇOK ZORLU BİR MÜCADELE BAŞLIYOR”

İşleyen sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çok zorlu bir mücadele yılı başlıyor. Ülkenin kaderine sahip çıkma sorumluluğu ile mücadele ederken; tüm muhalefete de kişisel ve grupsal dar çıkarları ön plana alan anlayışlarla bir yere varılamayacağını hatırlatıyoruz.

SOL Parti; yoksulluğa, açlığa mahkum edilen, fındığı üç kuruşa emperyalist tekellere peşkeş çekilen, yağmacı şirketlerce toprakları suyu mahvedilen halkın mücadelesini büyütmeye devam edecek. Köylülerin işçilerin gençlerin kadınların hakları için mücadele ettiği bir devrimci anlayışı güçlendirerek, siyaseti 3-5 kişi arasındaki söz düellosu olmaktan da çıkartacağız.”