Murat Ongun, İBB yönetimini hedef alan Bahçeli’nin Danışmanı Yıldıray Çiçek’e, geçmişte söylediği, “Tayyip’e oy verecek aramızda hiçbir şerefini, haysiyetini kaybeden ülkücü görmedim ben” sözlerini hatırlattı. Ongun’un yanıtının ardından Çiçek tweetini sildi.

Ongun’un ‘şerefli ülkücü’ yanıtı Bahçeli’nin danışmanına tweet sildirdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde (İBB) “557 kaydı olan terörist var” yönündeki sözlerine İBB Sözcüsü Murat Ongun’dan yanıt geldi. Ongun, Soylu’nun daha önce yaptığı, "PKK’nın silahlı terörist sayısı Türkiye içinde 150’nin altına düştü” sözlerini hatırlatarak, “Yurt çinde 150’nin altında ama İBB’de ‘557 kaydı olan terörist var.’ Takdir milletimizin” dedi.

‘YANIT ORTAKTAN GELDİ’

Ongun’un Süleyman Soylu’ya yönelik sözlerine ise Cumhur İttifakı’nın ortağı MHP’den yanıt geldi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin danışmanı Yıldıray Çiçek, Ongun’un tweetini alıntılayarak, “Süleyman Soylu’nun bahsettiği ‘156 terörist’ elinde silah dağlarda, mağara içlerinde fare gibi yaşayan, kafasını mağara deliğinden çıkarınca uçanlar; İBB’de kadrolaşanlar ise ‘PKK ile iltisaklı/irtibatlı’ olanlardır” dedi.

‘ŞEREFLİ KARDEŞİM YAT UYU’

Murat Ongun, MHP’li Çiçek’in geçmişte AKP ve ülkücüler hakkında söylediği sözlerle yanıt verdi. Yıldıray Çiçek’in, “Ülkücüye bu kadar hakaret, küfür eden Tayyip’e oy verecek aramızda hiçbir şerefini, haysiyetini kaybeden ülkücü görmedim ben” şeklindeki açıklamasını paylaşan Ongun, MHP’li danışmana, “Şerefli(!) kardeşim yat uyu” dedi.

MHP’Lİ ÇİÇEK TWEETİ SİLDİ

Ongun’un geçmişteki sözleri hatırlatmasının ardından MHP’li Çiçek, İBB yönetimini hedef aldığı tweeti sildi.

ongun-un-serefli-ulkucu-yaniti-bahceli-nin-danismanina-tweet-sildirdi-967257-1.ongun-un-serefli-ulkucu-yaniti-bahceli-nin-danismanina-tweet-sildirdi-967258-1.