Tokat'ın Almus ilçesinde ormanlık alanda insana ait kafatası ve kemikler bulundu. Valilik bulunan kemiklerin geçen yıldan beri kayıp olan polis memuru Musa Tüzün'e ait olabileceğini açıkladı.

Ormanlık alanda insan kemikleri bulundu: Kayıp polise ait olduğu değerlendiriliyor
Fotoğraf: DHA

Tokat'da ormanlık alanda bulunan bir insana ait kafatası ve kemiklerin, geçen yıldan beri kayıp olan polis memuru Musa Tüzün'e ait olabileceği açıklandı.

Almus ilçe merkezine 6 kilometre uzaklıkla bulunan orman alanında bir vatandaş tarafından insan kafatası ve kemikleri bulundu. İhbar üzerine çevrede yapılan incelemede bir çanta ve tabanca bulundu. Ekipler tarafından toplanan kemikler incelenmek ve kimlik tespiti için Tokat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

VALİLİKTEN 'KAYIP POLİS' AÇIKLAMASI

Konu ile ilgili Tokat Valiliği'ndan yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

''Bugün Almus ilçe merkezine 5-6 km uzaklıkta bulunan ormanlık alanda bir vatandaşın kemik parçaları bulduğunu ihbar etmesi üzerine olay yerine intikal eden Almus İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince olay yerinde çalışmalar başlatılmıştır. Yapılan değerlendirmeler ve çevrede bulunan bazı deliller sonucu buluntu kemik parçalarının, ailesi tarafından 28.10.2021 tarihinde kayıp müracaatında bulunulan Almus İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memuru Musa Tüzün’e ait olduğu değerlendirilmektedir.

Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."