Beyazpardeye uyarlanan Marvel çizgi romanlarının en çok izlenen yapımlarından olan Örümcek Adam, serinin yeni filminin ismini duyurdu. Filmin başrol oyuncusu Tom Holland’ın sosyal medya hesabından duyurduğu film, sosyal medyada büyük ilgi yarattı.

Örümcek Adam'ın yeni filminin ismi duyuruldu: 'Eve Dönüş Yok'

Marvel Stüdyo, Sony ve Disney şirketlerine ait çizgi roman serisinin gişe rekorları kıran filmi Örümcek Adam'ın, 2021 Aralık ayında çıkarılması planlanan son filminin ismi duyuruldu. Serinin son filminin adı “Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok” olarak açıklandı.

Yeni yapımın tanıtımını filmin İngiliz başrol oyuncusu Tom Holland, sosyal medya hesabı üzerinden bir video aracılığıyla gerçekleştirdi.

Holland daha önce de kendi kişisel sosyal medya hesabı üzerinden sahte videolar yayımlayarak yeni filmin adını duyurmuştu. Ancak son yayımlanan video görselde filmin gerçek adının “Eve Dönüş Yok” olarak kesinleştiğini belirtti.

orumcek-adam-in-yeni-filmi-duyuruldu-eve-donus-yok-845777-1.
Tom Holland

Daha önce 2 farklı ismin ana karakter Peter Parker'ı canlandırdığı Örümcek Adam filmi için, son olarak 24 yaşındaki İngiliz oyuncu Tom Holland başrol olarak belirlenmişti. Serinin diğer filmleri Örümcek Adam: Eve Dönüş, Örümcek Adam: Örümcek Evreninde ve Örümcek Adam: Eve Dönüş olarak gişede kendine yer bulmuştu.

Tom Holland, Tobby Maguire ve Andrew Garfield'tan sonra Örümcek Adam film serilerinde rol alan son karakter oldu.