Oscar and the Wolf, 3 yıl aradan sonra İstanbul'da

KÜLTÜR SANAT SERVİSİ

Indie pop'un fenomen gruplarından, dünya çapında milyonlarca müzikseverin kalbini fetheden Oscar and the Wolf, 3 yıl aradan sonra 'Enter The Music' festivali kapsamında İstanbul'da. Yepyeni şarkısı Bye Dubai'yi yayınlayacak olan Riff Cohen de grup ile aynı festivalde sahne alacak.

Ülkemizde de büyük bir hayran kitlesine sahip olan, her konserinin biletleri günler öncesinde tükenen ünlü Belçikalı grup Oscar and the Wolf, 'Enter The Music' festivali kapsamında Epifoni organizasyonu ile 27 Mayıs gecesi İstanbul KüçükÇiftlik Park'ta müzikseverler ile buluşacak.

European Border Breakers Awards 2016 'da ‘’Entity’’ albümü ile ödüle layık görülen, Music İndustry Awards 2018’de (MIA’S) ‘Best Pop’, ‘Best Live Act’ ve ‘Best Solo Man’ dahil üç dalda ödül sahibi olan ve son 3 yılda 2 yepyeni albüm yayınlayan Oscar and The Wolf’un, ’ You Are Mine’, ‘Breathing’, ‘On Fire’, ‘Runaway’ gibi hitlerini seslendireceği festivalde grup öncesinde muhteşem isimler sahne alacak.

Ülkemizde de kendisine sıkı bir hayran kitlesi oluşturan Riff Cohen, yeni nesil Türk rock müziğinin yükselen gruplarından Yaşlı Amca, rap müziğin başarılı kadın yorumcularından Lil Zey, Uzunlar şarkısı ile tanıyıp sevdiğimiz Evdeki Saat ve Ankara'lı grup Soft Analog festivalde sahne alacak diğer isimler olacak.

Fotoğraf: 'Enter The Music' festivaliFotoğraf: 'Enter The Music' festivali