Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde bir erkek, evli olduğu kadına ve oğluna tabanca ile ateş açtı. Ayşe Sevimli olay yerinde hayatını kaybederken, Mehmet Sevimli kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan cinayet zanlısı baba ise, daha sonra ölü olarak bulundu.

Osmaniye’de bir erkek evli olduğu kadını ve oğlunu öldürdü

Osmaniye'de Ömer Sevimli, evli olduğu Ayşe Sevimli ve oğlu Mehmet Sevimli'yi tabancayla vurarak öldürdü.

Düziçi ilçesi Çerçioğlu köyünde meydana gelen olaya göre, Ömer Sevimli nedeni bilinmeyen bir durumdan dolayı Ayşe Sevimli (48) ve oğlu Mehmet Sevimli (20) ile tartıştı. Ömer Sevimli tabanca ile Ayşe Sevimli ve oğlu Mehmet Sevimli’ye kurşun yağdırdı.

Anne Ayşe Sevimli olay yerinde hayatını kaybederken, oğlu Mehmet Sevimli ağır yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Düziçi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mehmet Sevimli de hayatını kaybetti. Ömer Sevimli olay yerinden kaçarken, ekipler yakalama çalışması başlattı.

Çalışmalar kapsamında olay yerinden hafif ticari araçla kaçan Ömer Sevimli’nin aracı gece saatlerinde Çerçioğlu köyü yeşil mevkiinde terk edilmiş halde bulunmuştu. Jandarma ekiplerince cinayet zanlısı Ömer Sevimli’yi arama çalışmalarına devam ederken Sevimli, sabah saatlerinde terk ettiği aracının yaklaşık 300 metre uzaklığında bulunan kendisine ait buğday tarlasının içerisinde kendini vurmuş halde ölü olarak bulundu.

(İHA)