Bursa’da Osman Y. İsimli sürücü, aracını kasten üzerine sürdüğü bir köpeği ezdi. Köpek yaşamını yitirirken Osman Y. Köpeği fark etmediğini savundu!

Otomobili kasten üzerine sürdüğü köpeği ezdi, ‘fark etmedim’ dedi!

Bursa'nın Büyükorhan ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin bilerek ezdiği köpek yaşamını yitirdi. Otomobilin sürücüsü Osman Y., aracı kasıtlı biçimde köpeğin üzerine kırıp hızlandığı görüntülerle net olmasına rağmen köpeği fark etmediğini iddia etti.

DHA'da yer alan habere göre, Büyükorhan ilçe merkezinde Pazar günü yolun karşısına geçmeye çalışan köpeği, Osman Y. Kullandığı araçla ezdi. Köpek yaşamını yitirirken, kaza anı saniye saniye bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Köpeğin sahibinin şikayeti üzerine jandarma çalışma başlattı. Görüntülerden yola çıkan jandarma ekipleri, otomobilin plakasını tespit edip, sürücünün Osman Y. olduğunu tespit etti.

Merkez Nilüfer ilçesinde oturduğu belirlenen Osman Y., şikayet üzerine Görükle Polis Merkezi'ne gelerek ifade verdi. Görüntülerde aracın direksiyonunu hedef alarak kırdığı ve hızlandığı net biçimde anlaşılan Osman Y., ifadesinde köpeği fark etmediğini savundu, "Sokağın ortasında bir insan vardı. Ona bakarken köpeği fark etmeyerek ezmişim. Benim köpeği ezdiğimden bile haberim yok. Bugün saat 2 civarı bir polis aradı. Bu olaydan o zaman haberim oldu. Sosyal medyada tanımadığım insanlar bana hakaret ediyor. Köpeğin sahibini ve eşini arayıp, özür diledim. Keşke elimden daha fazla bir şey gelseydi" dedi.