‘Home and Away’ dizisindeki Shane Parrish rolüyle tanınan Avustralyalı aktör Dieter Brummer, 45 yaşında hayatını kaybetti.

Oyuncu Dieter Brummer, evinde cansız halde bulundu

Avustralyalı aktör Dieter Brummer, evinde ölü olarak bulundu.

Bir ihbarı değerlendiren polisler, Sydney yakınlarındaki Glenhaven yolu üzerindeki bir evi kontrol etmeye gittiklerinde karşılarında ünlü dizi oyuncusu Dieter Brummer'in hareketsiz yatan bedenini buldu.

Yapılan incelemede, 45 yaşındaki oyuncunun hayatını kaybettiği belirlendi. Polis, ölümün şüpheli görünmediğini ve ölüm nedeninin rapor açıklandıktan sonra öğrenileceğini söyledi.

Brummer'ın ailesi tarafından bugün yaptığı açıklamada, “Yakışıklı, yetenekli, eğlenceli, karmaşık ve sevgili Dieter'imizi Cumartesi sabahı kaybettik. Hayatlarımızda büyük bir boşluk bıraktı ve dünyamız asla eskisi gibi olmayacak. Bu korkunç zamanda mahremiyetimize saygı duyduğunuz için teşekkür ederiz” denildi.

1992’DE POPÜLARİTE KAZANMIŞTI

Dieter Brummer, 1992 yılında ‘Home and Away’in kadrosuna katıldıktan sonra herkesin bildiği bir isim haline gelmişti.

oyuncu-dieter-brummer-evinde-cansiz-halde-bulundu-902771-1.

Dizide Shane Parrish karakterine hayat veren Brummer'ın bu roldeki performansı, oyuncuya, Avustralya'nın Emmy ödüllerine eşdeğer olan Logies'te iki En Popüler Erkek Oyuncu ödülünü kazandırmıştı.

Avustralya'da ‘Home and Away’i yayınlayan Seven Network, Brummer'ın ölüm haberinden ‘derin üzüntü duyduğunu’ ifade etti.