Ünlü oyuncu Ersin Korkut, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla bir süredir internette dolaşan HDP seçim otobüsündeki fotoğrafın montaj olduğunu söyledi.

Oyuncu Ersin Korkut'tan HDP seçim otobüsüne montajlı fotoğrafıyla ilgili açıklama

Oyunculuk yapan Ersin Korkut'un HDP seçim otobüsünde çekilmiş bir fotoğrafı internet ortamında yayılmasıyla Korkut'a hakaretler yağmaya başladı.

Ersin Korkut ise Twitter hesabında yayınladığı bir paylaşımla birlikte fotoğrafın montaj olduğunu açıkladı. Korkut paylaşımında montajda kullanılan orjinal fotoğrafı da kanıt olarak sundu.

Korkut'un açıklaması şöyle; "Bir süredir, sosyal medya üzerinden şahsıma yönelik pervasızca, hiçbir dayanağı olmayan ithamlarla bezeli, beni ve çalıştığım kurumu itibarsızlaştırmaya yönelik provakatif bir kampanya sürdürülmektedir. Nedenini ve kaynağını anlayamadığım biçimde, yukarıda orijinalini görebileceğiniz fotoğrafım, bir partinin seçim minibisününün üzerindeymişim hissi yaratacak şekilde montajlanmıştır. Ülkemizin zor günlerden geçtiği böylesi bir dönemde gerçekleştirilen bu eylemi herhangı bir vicdan terazisinde tartmak mümkün değildir. Dil, din ve irade özgürlüğüne inanan bir insan olarak buradan açıkça Mirtmek istç.rini ki tutabileceğim tek taraf, savaşsız, terörsüz, ve LiNÇ KÜLTÜRÜNDEN uzak bir ortamın tarafıdır. Son dönemde yaşanan olaylarda hayatını kaybeden herkese Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diler, hakkımda gerçekleştirilen bu çirkin kampanyaya itibar edilmemesini rica ederim."

oyuncu-ersin-korkut-tan-hdp-secim-otobusune-montajli-fotografiyla-ilgili-aciklama-70767-1.