Bombalı suikast sonucu yaşamını yitiren gazeteci Uğur Mumcu'nun oğlu Özgür Mumcu'ya, dün Twitter'dan paylaştığı bir mesaj gerekçesiyle AKP Antep Milletvekili Şamil Tayyar da dahil birkaç kullanıcı çirkin yorumlarda bulundu.

Özgür Mumcu'nun paylaşımına çirkin yorumlar

Arabasına koyulan bombayla katledilen araştırmacı gazeteci Uğur Mumcu'nun oğlu gazeteci Özgür Mumcu, geçtiğimiz gün sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan "Bir lider bin odasında bin klima olan sarayda. Diğer lider 40 derecede asfaltta yürüyor. Akp, elitlerin partisidir" mesajını paylaştı.

Mumcu'nun paylaşımına birçok yurttaş destek çıkarken bazı kullanıcılar çirkin yorumlar yaptı. "@atigonati" isimli kullanıcı, Mumcu'nun mesajına, "Baban da sıcağı severdi" ifadeleriyle, Uğur Mumcu'nun katledildiği aracın fotoğrafını paylaşarak yanıt verdi.

ozgur-mumcu-ya-cirkin-yorum-313849-1.

ŞAMİL TAYYAR DA SALDIRDI

Mumcu'nun mesajına çirkin yanıt veren kullanıcılar arasından AKP Antep Milletvekili Şamil Tayyar da vardı. Tayyar, Mumcu'nun mesajını "Bunu kim söylüyor? Ağzı havyarlı Kadıköy eliti. Petrus düşkünü Nişantaşı bebesi. Ve Çankaya bıçkını! O babanın evladı olamadın bari adam ol." şeklinde cevapladı.

ozgur-mumcu-ya-cirkin-yorum-313850-1.

Mumcu ise bu sözler karşısında attığı yeni mesajda Tayyar'a "Şamil, bırak boş konuşmayı da 1999'da "cemaatten dostlarının telkiniyle" milletvekilli adayı oldun mu olmadın mı, onu söyle." cevabını verdi.

ozgur-mumcu-ya-cirkin-yorum-313851-1.