Özgür Özel, Diyarbakır ve Ankara Barosu hakkındaki açıklamaları nedeniyle AKP ve MHP’nin kutuplaştırıcı siyaset izlemelerini eleştirerek, Erdoğan ve Bahçeli’nin prompterlarının kablosunun aynı bilgisayara bağlı olduğunu söyledi. Özel ayrıca, "Bu yalan yanlış işlerle, sadece CHP ve toplumun bir kesimini şeytanlaştırmak suretiyle kendi iktidarınızı sürdürme hevesinden vazgeçin. Siyaseten eceliniz gelmiştir" dedi

Özgür Özel: "Erdoğan ve Bahçeli’nin prompterlarının kablosu aynı bilgisayara bağlı"

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Diyarbakır ve Ankara Barosu hakkındaki açıklamaları nedeniyle MHP ve AKP'ye çağrıda bulundu. Özel, "Bu yalan yanlış işlerle, sadece CHP ve toplumun bir kesimini şeytanlaştırmak suretiyle kendi iktidarınızı sürdürme hevesinden vazgeçin. Siyaseten eceliniz gelmiştir" dedi. Özel ayrıca AKP ve MHP’nin halkı kutuplaştırıcı bir siyaset izlediklerini ve Bahçeli'nin AKP'nin metinleriyle açıklama yaptığını belirtti.

"SİYASETEN ECELİNİZ GELMİŞTİR"

Özel'in açıklamaları şöyle:

"Bu yalan yanlış işlerle, sadece CHP ve toplumun bir kesimini şeytanlaştırmak suretiyle kendi iktidarınızı sürdürme hevesinden vazgeçin. Korkunun ecele faydası yok. Siyaseten eceliniz gelmiştir. Tükenmektesiniz, geldiğiniz sandık sizi gönderecek. Millet bıktı, sıtkı sıyrıldı. Ramazan mübarek gününde bu kadar üslupsüz ve bu kadar rahatsız edici bir dille rahatsız edici konuların üzerinde tepinmeyi bırakın. Bundan size fayda yok. Sizin dışınızda kimse böyle saçma sapan tartışmaları duymak istemiyor.”

ERDOĞAN VE BAHÇELİ’NİN PROMPTERLARININ KABLOSU AYNI BİLGİSAYARA BAĞLI

"Sarayda bir yerlerde oyun planını kuranlar şöyle kurdu: Kendi siyasetleri, gelecekleri için birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde değil, aksine kavga ve kutuplaşamaya en çok ihtyiyacımız olduğu bugünlerdeyiz diyerek cumhurbaşkanından sözcüsüne, parti sözcüsüne, tüm bakanlarına neredeyse ve elbetteki iktidarın, sebepsiz, izahsız, bakansız ortağı MHP'ye de aynı bilgi verilmiş, aynı not verilmiş görülüyor. Yazılı açıklama yapmışlar. Devlet Bahçeli sarayın talimatlarıyla sarayın bildirdiği metinleri ha prompterdan okumuş ha o okumamış biz okumuşuz. Metin sarayın metnidir. Prompterler ortaktır. Bir gün merak eden Tayyip Erdoğan'ın prompter kablosunu da takip etsin Devlet Bahçeli'nin prompterının kablosunu da takip etsin. Kablonun ucu aynı bilgisayara çıkar."