Rakibi Mansur Yavaş’la aralarında ciddi oy farkı olduğu ve AKP’nin Ankara’yı kaybedebileceği yönündeki haberlere gülen Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Adayı Mehmet Özhaseki “Mansur Yavaş’la bir televizyon programına çıkar mısınız?” sorusuna, “Tayyip Bey izin verirse çıkmak, tartışmak isterim” yanıtını verdi. Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Adayı Mehmet Özhaseki “Mansur Yavaş’la bir televizyon programına çıkar mısınız?” sorusuna, “Tayyip […]

Özhaseki: Tayyip Bey izin verirse Mansur Yavaş’la televizyonda tartışmak isterim

Rakibi Mansur Yavaş’la aralarında ciddi oy farkı olduğu ve AKP’nin Ankara’yı kaybedebileceği yönündeki haberlere gülen Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Adayı Mehmet Özhaseki “Mansur Yavaş’la bir televizyon programına çıkar mısınız?” sorusuna, “Tayyip Bey izin verirse çıkmak, tartışmak isterim” yanıtını verdi.

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Adayı Mehmet Özhaseki “Mansur Yavaş’la bir televizyon programına çıkar mısınız?” sorusuna, “Tayyip Bey izin verirse çıkmak, tartışmak isterim” yanıtını verdi.

Duvar’dan Özlem Akarsu Çelik’in haberine göre Özhaseki, “Mansur Yavaş’la bir televizyon programına çıkmak, kendisiyle Ankara’yı tartışmak ister misiniz?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Her zaman isterim, bunda bir sıkıntım yok. Zaten o konuda kendime özgüvenim var. Ancak partimiz karar verirse ki, yaklaşık on yıldır, parti genel merkezi adayların tartışma programlarının kavgaya dönüştüğü, milleti de bunalttığıyla ilgili kanaat sahibi olduğu için o prensip itibariyle duruyor. Ben önümüzdeki günlerde şahsen Tayyip Bey izin verirse çıkmak, tartışmak isterim.”