Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nde AKP Meclis Üyesi Mustafa Arı, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın AKP'ye geçtiğini hatırlattı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Özcan’a hakkımı helal etmiyorum” dedi.

Özlem Çerçioğlu'ndan AKP'ye katılan Kürşat Engin Özcan'a tepki: Hakkımı helal etmiyorum!

BirGün EGE

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İYİ Parti’den istifa ederek AKP’ye geçen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'a 'Hakkımı helal etmiyorum' diyerek tepki gösterdi.

Meclis toplantıda söz alan Aydın Büyükşehir Belediyesi AKP Meclis Üyesi Mustafa Arı, “An itibariyle Nazilli Belediye Başkanı sayın Kürşat Engin Özcan AKP ailesine katıldı. Katılımdan dolayı duyduğumuz memnuniyeti ifade ediyorum" ifadelerini kullandı.

Arı, "Yeri gelmişken polemikten saymazsanız eğer 'inandık hakka, güvendik halka, sana da bir yer var, geniş bu halka' diyoruz ve bize katılmak isteyen arkadaşlarımızı AK Parti'ye bekliyoruz” dedi.

"O BÖLGEDE ÇALIŞTIM"

Çerçioğlu ise Arı’nın sözlerine tepki göstererek, "Halka güvendik dediniz değil mi? Halkın oyu Cumhur İttifakı’na değil, Millet İttifakı’naydı arkadaşlar. Ben o bölgede çalıştım. Emeklerimle kazanıldı. Hakkımı helal etmiyorum" diye konuştu.

ÖZCAN, AKP'YE KATILDI

İYİ Parti'den istifa eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AKP'ye katıldı.

AKP'nin bugün gerçekleştirilen TBMM Grup Toplantısı'nda Özcan'ın rozetini AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı.

AKP'ye katılmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Özcan, "Dünya ve ülkemiz ciddi bir sıkıntıdan ve zorlu dönemden geçiyor. Bu zorlu dönemde Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı milli birlik ve beraberlik davetine icabet etmemek olmazdı. Kendisine teşekkür ediyorum. Hüsnükabullerinden dolayı bu büyük aileye minnettarım. Millete ve memlekete hizmet etmek için her zaman emrinizdeyim" dedi.