Sosyal medyada gündem olan 10 yaşındaki Atakan Kayalar için skandal ifadeler kullanan Erkan Naldemirci, Özyeğin Üniversitesindeki işinden atıldı

Özyeğin Üniversitesi, 10 yaşındaki Atakan için 'En güzel tedavi tecavüz' diyen çalışanının işine son verdi

Sosyal medyaya düşen videosuyla dikkatleri çeken 10 yaşındaki Atakan Kayalar için skandal sözler sarf eden Erkan Naldemirci isimli erkek, Özyeğin Üniversitesi’ndeki işinden çıkarıldı.

Özyeğin Üniversitesi’nde ulaştırma görevlisi olarak çalışan Erkan Naldemirci isimli erkek, son dönemde sosyal medyada gündeme gelen 10 yaşındaki Atakan Kayalar hakkında skandal sözler paylaştı. Çocuk istismarını savunan Naldemirci, Facebook hesabından yaptığı paylaşımda 10 yaşındaki çocuğu hedef göstererek “Buna en güzel tedavi tecavüz kardeşim. Yaşadığı şok ile birlikte belki aramıza geri döner” dedi.

10 yaşındaki çocuğa karşı ağza alınmayacak küfürler sarf eden Naldemirci, “İnşallah 11 yaşına girdiğinde ölürsün de başımıza bela olmazsın" paylaşımında bulundu.

Özyeğin Üniversitesi ise, Twitter’dan yükselen tepkiler ardından Erkan Naldemirci’nin işine son verdi. Üniversitenin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, şu ifadeler yer aldı:

ozyegin-universitesi-10-yasindaki-atakan-icin-en-guzel-tedavi-tecavuz-diyen-calisaninin-isine-son-verdi-692647-1.

Erkan Naldemirci, Facebook hesabından şu paylaşımları yapmıştı:

ozyegin-universitesi-10-yasindaki-atakan-icin-en-guzel-tedavi-tecavuz-diyen-calisaninin-isine-son-verdi-692648-1.

ozyegin-universitesi-10-yasindaki-atakan-icin-en-guzel-tedavi-tecavuz-diyen-calisaninin-isine-son-verdi-692654-1.