"Patient Number 9" albümünü hayranlarıyla buluşturan Ozzy Osbourne, bu yıl 14 Haziran'a kadar sürmesi planlanan Avrupa ve İngiltere turnesini sağlık sorunları gerekçesiyle iptal ettiğini açıkladı. Osbourne, "Ekibim şehirler ve ülkelerarası seyahate çıkmadan nasıl konser verebileceğime dair fikirler üretiyor" dedi.

Ozzy Osbourne, sağlık sorunları nedeniyle konserlerini iptal etti

İngiliz rock ve heavy metal şarkıcısı Ozzy Osbourne, fiziki durumunun sahneye çıkmaya elverişli olmaması nedeniyle ileri tarihli konserlerini iptal ettiğini duyurdu.

Twitter hesabında yaptığı paylaşımda, 4 yıl önce geçirdiği kazada yaşadığı omurga zedelenmesine işaret eden Osbourne, "Hala şarkı söyleyebiliyorum fakat 3 operasyon, kök hücre tedavileri, bitmek tükenmek bilmez fizik terapileri ve sibernetik tedavinin ardından vücudum fiziksel olarak hala zayıf" açıklamasında bulundu.

Ozzy Osbourne, bu yıl 14 Haziran'a kadar sürmesi planlanan Avrupa ve İngiltere turnesi için bilet alan hayranlarına teşekkür ederek, seyahat etme, prova, sahneye çıkma gibi işlere sağlık durumu el vermediği için tüm konserlerini iptal etmek zorunda kaldığını kaydetti.

Sahne hayatının bu şekilde sonlanacağını hiç hayal etmediğini aktaran ünlü isim, "Ekibim şehirler ve ülkelerarası seyahate çıkmadan nasıl konser verebileceğime dair fikirler üretiyor" ifadelerini kullandı.

Ünlü sanatçı, şimdiye kadar kendisini destekleyen hayranlarına teşekkür ederek, satın alınan konser biletlerinin ücret iadesinin yapılacağını vurguladı.

OZZY OSBOURNE HAKKINDA

İngiltere'nin Birmingham yakınlarındaki Marston Green köyünde 1948'de dünyaya gelen "Ozzy" lakaplı John Michael Osbourne, 19 yaşında Black Sabbath grubuna katıldıktan sonra şöhret kazandı.

Black Sabbath ile 8 albüm kaydeden şarkıcı, 1978'de gruptan ayrılarak solo çalışmalarına başladı.

Toplam 13 solo albüme imza atan Osbourne, 2013'te eski grubu Black Sabbath ile yeniden bir araya gelerek, "13" isimli albümde vokal yaptı. 2016'da Black Sabbath'ın müzik hayatını sonlandırmasıyla solo çalışmalarına devam eden Osbourne, en son 2022'de "Patient Number 9" albümünü hayranlarıyla buluşturdu.