Resmi Gazete’deki kararda ‘görevden affını istediği’ ifade edilen Bekir Pakdemirli’nin bugün için program yaptığı ortaya çıktı. CHP’li Taşçıer konu hakkında, “Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de görevden alındı, Saray lügatına göre ‘af diledi’. Ama Bekir beyin af dileyeceğinden kendisinin de haberi yokmuş” yorumu yaptı.

Pakdemirli ‘görevinden af dilediğinden kendisinin de haberi yokmuş’

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, görevinden istifa etti. Pakdemirli'den boşalan koltuğa Vahit Kirişci atandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla ‘görevden af talebi kabul edildiği’ belirtilen Pakdemirli’nin ‘Tarım ve Orman Bakanı’ sıfatıyla program yaptığı öğrenildi.

AKP Erzincan İl Örgütü’nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; Ak Sakallı ve AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile Bekir Pakdemirli’nin bu sabah saat 9.30’da Erzincan’a geçeceği belirtildi. Paylaşımda, “Son Başbakanımız, Genel Başkanvekilimiz Binali Yıldırım, Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Erzincanımıza teşrif edecek” denildi.

pakdemirli-gorevinden-af-dilediginden-kendisinin-de-haberi-yokmus-987500-1.

AF İSTEDİĞİNDEN HABERİ YOKMUŞ

Söz konusu duyuruyu sosyal medya hesabından paylaşan CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer, Pakdemirli’nin görevden affını istediğinden haberinin olmadığını söyledi. Taşçıer, “Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de görevden alındı, Saray lügatına göre "af diledi". Ama Bekir Bey'in af dileyeceğinden kendisinin de haberi yokmuş. Dün akşam AKP Erzincan İl Başkanlığı'nın paylaştığı ve sabah uyanınca sildikleri görsel durumu anlatıyor.”