Fethiye’de özel bir bakımevinde tedavi gören ve Demans hastalığı ile mücadele eden Pakize Suda'nın hayatını kaybettiği iddiası, ses sanatçısı Onur Akay tarafından yalanlandı.

'Pakize Suda hayatını kaybetti' iddiası yalanlandı

Ses sanatçısı Onur Akay, Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü Mehmet Arslan'ın Pakize Suda'nın yaşamını yitirdiği yönündeki paylaşımını yalanlayarak Suda'nın hayatta olduğunu söyledi.

Akay, Suda'nın hayatını kaybettiği iddialarını yalanlayarak sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Mehmet Arslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Huzur içinde uyu güzel kadın... Pakize Suda'yı kaybettik" ifadelerini kullanmıştı.

Akay ise "Pakize Suda’nın vefat ettiğine yönelik haber ve sosyal medyada da paylaşımlar var. Ancak bu haber doğru değil Pakize Suda yaşıyor. Üç gün önce zaten sağlık durumu ile ilgili bir yazı yazmıştım" ifadeleriyle haberi yalanladı.

PAKİZE SUDA KİMDİR?

Pakize Suda 23 Nisan 1952 yılında İzmir’de doğmuştur. Oyuncu, kitap ve köşe yazarı olan 71 yaşındaki Pakize Suda 17 yaşında Ege güzeli seçilmiş Girit Türklerindendir. Hürriyet Gazetesi başta olmak üzere pek çok gazeteye köşe yazarlığı yapmış olan Pakize Suda’nın Yenmiş Yutulmuş Sözler ve Ağız Tadıyla Sevişemedik adında kitapları bulunuyor. Pakize Suda ayrıca, Türkiye Konuşuyor, Lezzete Yolculuk gibi programlarda da sunuculuk yapmıştır.