Pankarta suç duyurusu

BirGün ANKARA

CHP, Aydın’da Erdoğan’ın mitingi öncesinde afiş provokasyonuna imza atan AKP Gençlik Kolları hakkında suç duyurusunda bulundu. CHP’li Bülbül, “Giderayak bu milleti daha ne kadar böleceksiniz?” diye sordu.

AKP Gençlik Kolları’nın hazırladığı afişte Millet İttifakı’nın yuvarlak bir masa etrafında toplanmasının karikatürize ederek görüntüye silah ayrıntısı eklemesi, yargıya taşındı. CHP, konuyla ilgili suç duyurusunda bulundu.

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, AKP Nazilli Gençlik Kolları tarafından asılan pankart hakkında, partilerini terörle ilişkilendirildiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Bülbül, “Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Aydın Nazilli’de yapacağı miting öncesi her seçim sürecinde olduğu gibi provokasyon dolu bir olay yaşandı. AKP Nazilli Gençlik Kolları, Altılı Masa’yı terörle suçlayan çirkin bir pankart astı. Gider ayak bu milleti daha ne kadar böleceksiniz? Ülkenin yarısından fazlasını temsil eden sayın genel başkanları terörle suçlamak haddinize mi? Bu ucube, akıl dışı, zihniyet çürüklüğünün dışa vurumu olan pankart oradan derhal indirilmelidir” dedi.