Sakarya’nın Hendek ilçesindeki MÜSİAD üyesi havai fişek fabrikasındaki patlama ardından gözaltına alınan 4 kişiden 3’ü adliyeye sevk edildi.

Patlamanın ardından gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi

Sakarya'nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasındaki patlamaya ilişkin 1'i kadın 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Sakarya’nın Hendek ilçesinde bulunan havai fişek fabrikasındaki patlama sonrası 4 kişi gözaltına alınmıştı. Patlamanın ertesi günü gözaltına alınan ikisi usta başı biri sorumlu müdür 3 kişinin işlemleri tamamlandı. Üç kişi, ilçe jandarma komutanlığından sağlık kontrolleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilirken, iş güvenliği uzmanının ise jandarmadaki işlemleri devam ediyor. Kaynak: Fabrika patlaması sonrası gözaltına alınan üç kişi adliyeye sevk edildi.

NE OLMUŞTU?

Hendek'teki Büyük Coşkunlar Havai Fİşek Fabrikası'nda 3 Temmuz günü büyük bir patlama meydana gelmiş, olay sonucunda 6 işçi yaşamını yitirmiş, 126 işçi ise yaralanmıştı. 4 yaralının tedavisi hastanede devam ederken kayıp olan 1 işçi için arama çalışmaları ise sürüyor. Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, bugünkü aramalarda elde edilen DNA numunelerinin Adli Tıp'a gönderildiğini, oradan çıkacak sonucu beklediklerini söylediç