Yaptığı paylaşım Erdoğan’a yorumlanan eski Bakan Bayraktar, yeni mesajında, “Beni haksız yere attığına inanıyorum. Ancak Partimden ve Reisten ayrılmadım, evime geldim işime bakıyorum” dedi.

Paylaşımında Erdoğan’ı kastettiği iddia edilen Bayraktar’dan yeni açıklama

Dün yaptığı paylaşımla AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kastettiği savunulan eski Bakan Bayraktar; yaptığı yeni paylaşımla Erdoğan’a desteğini belirterek, “Beni haksız yere attığına inanıyorum” dedi.

Bakanların rüşvet aldığı iddiası üzerine yürütülen 17-25 Aralık soruşturması sırasında istifa eden AKP’li eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, dün Twitter hesabından imalı hakkında paylaşım yaptı.

Mesajında "Yalandan, kibirden, kul hakkı yemekten ve emanete ihanet etmekten uzak duranlara selam olsun. Allah sigara içmekten ve şişmanlıktan korusun" ifadelerine yer veren Bayraktar'ın Erdoğan'ı kastettiği ileri sürüldü.

YENİ PAYLAŞIM GELDİ

Bayraktar'dan bugün yeni bir paylaşım geldi. Yeni paylaşımında Erdoğan'dan "başkan" olarak söz eden Bayraktar, “Beni haksız yere attığına inanıyorum” dedi. Erdoğan’a desteğini sürdüreceğini belirten Bayraktar, yorumlara kapalı bir şekilde paylaştığı mesajda şunları söyledi:

“Sn. R.T. ERDOĞAN 14 yaşından itibaren yoğun ve izzetli bir çalışma ile ve seçilerek Başkan olmuştur. Beni haksız yere attığına inanıyorum. Ancak Partimden ve Reisten ayrılmadım, evime geldim işime bakıyorum. Millet yapılan hizmet ve yatırımları tartarak Başkanımızı tekrar seçecektir.”