Pendik’te kolonya içtiği öğrenilen yabancı uyruklu 2 kardeş evlerinde ölü bulundu. Haberi alan yakınları sinir krizi geçirdi.

Pendik’te kolonya içen 2 kardeş, evlerinde ölü bulundu

İstanbul Pendik ilçesinde Fatih Mahallesi Hicaz Sokak üzerinde oturan yabancı uyruklu kardeşler Charyyev Umytjan ve Zafyte Umytjan, evde kolonya içti. Bir süre sonra fenalaşan şahıslar yere yığıldı. Kendilerine ulaşamayan yakınları polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler, şahısları yerde yatar vaziyette buldu. Hayatını kaybettikleri belirlenen Charyyev Umytjan, Zafyte Umytjan isimli kardeşlerin cansız bedenleri Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Kardeşlerin hayatını kaybettiğini öğrenen yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Sağlık ve polis ekipleri, fenalık geçirenleri sakinleştirdi.

Komşuları Ersin Kurban, “Binamızda oturan Türkmen uyruklu 2 kardeş kolonya içmiş. Hayatlarını kaybetmişler. Yaklaşık 1 senedir bizim binada oturuyorlardı. İnşaat işinde çalışıyorlardı. Kimseye bir zararları yoktu, kendi hallerinde çalışıyorlardı. Çok üzüldük. Bundan 1 hafta önce de bir yakınlarını kaybettiler, ondan dolayı çok üzgünlerdi” diye konuştu.

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı. (İHA)