Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “Var olan iki seçenek karşısında tarafsız kalmak, emperyalist plana hizmet eder. İki seçenekli seçim koşulunda, halkımızı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermeye çağırıyoruz.” dedi. Perinçek’in açıklamasına ilk tebrik eski AKP milletvekili Mehmet Metiner’den geldi.

Kaynak: Haber Merkezi
Perinçek açıklama yaptı, ilk tebrik Metiner'den geldi

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, seçimlerin ikinci turu için AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy istedi.

Sosyal medyadan yazılı açıklama yayımlayan Perinçek, "Cumhurbaşkanımız Erdoğan ise düşman ile dost arasındaki denge siyasetine ve ekonomide Batı denetimindeki yalpalamalarına karşın, emperyalist planların hedefindedir; bu bağlamda Türkiye cephesindedir" iddiasında bulundu.

Perinçek, “Var olan iki seçenek karşısında tarafsız kalmak, emperyalist plana hizmet eder. İki seçenekli seçim koşulunda, halkımızı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermeye çağırıyoruz.” dedi.

Perinçek, açıklamasında Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da "PKK ve FETÖ terör örgütleriyle işbirliği yapmak"la suçladı.

İLK TEBRİK METİNER'DEN

Perinçek’in açıklamasına ilk tebrik eski AKP milletvekili Mehmet Metiner’den geldi. Metiner, “İkinci tur seçimde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a parti olarak destek vereceklerini açıklayan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’i yürekten tebrik ederim.” dedi.

HÜDAPAR'IN VARLIĞINI 'GAFLET' OLARAK YORUMLAMIŞTI

Doğu Perinçek, ilk tudan önce tv100'de katıldığı canlı yayında “Umarım AKP ve MHP bu gafletten geri döner. MHP’nin ne yaptığı çok şaşırtıcı. PKK’ya evet demekle HÜDA PAR’a evet demek arasında hiçbir fark yok" demişti.