Perinçek: Türk yargısı altın devrini yaşıyor

Denizli'de partilileriyle buluşan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, yeni bir dünya düzeni kurulduğunu, Türkiye'nin bu yeni düzende, Irak, İran, Suriye, Rusya ve komşu batı Asya ülkeleri ile yerini aldığını söyledi. Türk yargısının 'Altın devrinde' olduğunu söyleyen Perinçek, 'ABD'nin planının bozulduğunu ve Türkiye'de kurduğu gizli örgütün büyük ölçüde temizlendiğini' söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne ait Beyaz Kafe'de düzenlenen 'Asya'ya yönelen Türkiye'de milli hükümet seçeneği' konulu toplantıya eşi Şule Perinçek ile katılan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i partililer karşıladı.

Kahvaltı programının ardından partililere seslenen Perinçek, şunları söyledi:

'TÜRK YARGISI ALTIN DEVRİNİ YAŞIYOR'

"Bu yapının devlet içinden temizlenmesinin Türkiye'nin geleceği açısından şart olduğunu söyledik ve yıllarca mücadele ettik. FETÖ'nün zindanlarında yattık. Silivri yargılamalarında hakimlere şunu söylüyorduk; biz o hücrelerden çıkacağız ey yargıçlar. Sizi oraya gireceksiniz sizi oraya sokacağız ve soktuk onları oraya. Bu da çok tarihi bir gelişmedir. Onun için 'Türk yargısı altın devrindedir' diyoruz. Türk yargısı bugün ne yapıyor, 51 bin FETÖ bağlantılıyı içeriye atmış. 20 bin de PKK'lı bağlantılı içeri atıldı Yargımızın cesaretini güçlendirmek onların Cumhuriyetin görevini yapması için milletin onların arkasında olduğunu onlara duyurmak amacıyla altın devrine girmiştir yargı diyoruz"

(DHA)