Petival Beşiktaş Belediyesi ev sahipliğinde Bebek Parkı'nda gerçekleşecek

Eylül ayında dördüncüsü düzenlenecek olan Türkiye'nin ilk Evcil Hayvan ve Yaşam Festivali ''Petival' birbirinden farklı etkinlikler ve sürprizler ile 20-21-22 Eylül'de Beşiktaş Belediyesi ev sahipliğinde Bebek Parkı'nda gerçekleşecek.

Haziran ayında 30 bin kişiyi Caddebostan'da ağırlayan birçok ünlü ismin katılımıyla gerçekleşen Petival Festivali, bu defa da Beşiktaş Belediyesi’nin ev sahipliğinde Bebek Parkı’nda gerçekleşiyor.
Uzman eğitmenler, veterinerler ve ünlü konuklarla söyleşiler, birbirinden eğlenceli ödüllü yarışmalar, showlar, çocuklar için atölyeler, standlar ve tüm gün müzik ve eğlencenin olacağı festivalde, sokak hayvanları için barınak bağışının yanı sıra gelirleri sokak hayvanları için Dayanışma Hayvan Hakları Federasyonu'na bağış yapılacak. Patili dostlarımızla bir araya geleceğimiz festivale Begüm Kütük, Ceylan Ertem, Okan Çabalar, Rojda Demirer, Kaan Taşaner, Bora Cengiz, Taner Rumeli, Rüzgar Aksoy, Deniz Bolışık, Özgün, Hera, Bahadır Tatlıöz Gece Yolcuları - Edis İlhan & Uğur Arslantürkoğlu, Dört x Dört - Deniz Tuzcuoğlu gibi ünlü isimler katılacak.

Katılımcılar, sosyal medya üzerinden patili dostlarıyla çekildikleri selfie'leri #Enpatiselfie hashtagi ile paylaşarak #Enpatiselfie yarışması sonucunda ödüllendirilecekler.