Süper Lig’e yükselme mücadelesi veren Adana Demirspor, Play Off yarı finali rövanşını 4-1’lik skorla kazandı. Play Off’un bir diğer mücadelesinde ise Fatih Karagümrük, deplasmanda Akhisar’ı 1-0’lık skorla geçerek, finale adını yazdıran taraf oldu.

Play Off’ta finalin adı Adana Demirspor-Fatih Karagümrük

Süper Lig’e yükselecek üçüncü takımın belirleneceği TFF 1. Lig Play Off rövanş mücadelesinde Adana Demirspor, Bursaspor’u ağırladı.

Yarı finaldeki ilk ayağın 0-0’lık beraberlikle sonuçlandığı mücadelenin ikinci maçında Adana Demirspor, rakibini 4-1’lik skorla geçerek adını finale yazdıran taraf oldu.

İlk yarısının 0-0’lık skorla sonuçlandığı mücadelenin ikinci yarısında Erkan Zengin’in 55’te kullandığı penaltıyı gole çevirmesiyle Adana Demirspor 1-0’lık skoru yakaladı.

Mavi şimşekler daha sonra 78’de Joher Rassoul, 88’de Berk Yıldız ve duraklamalarda Mehmet Akyüz’ün kaydettiği gollerle skoru 4-0’a taşıdı.

Bursaspor’un tek golü ise maçın son anlarında penaltıdan Serdar Özkan’dan geldi.

Alınan 4-1’lik sonuçla yarı finalde Bursaspor’u eleyen Adana Demirspor, final müsabakasında Karagümrük’le mücadele edecek.

play-off-ta-finalin-adi-adana-demirspor-fatih-karagumruk-761217-1.

Finale yükselen bir diğer ekip Karagümrük ise, ilk karşılaşmasını 3-3’lük skorla tamamlandığı yarı finalin rövanşında Akhisar’a konuk oldu.

İlk yarısının 0-0’lık eşitlikle sonuçlandığı mücadelenin ikinci yarısında 71’de gelen Erik Sabo’nun golüyle Karagümrük öne geçti.

Maçta başka gol olmayınca, Fatih Karagümrük deplasmandaki mücadeleden finalist olarak ayrıldı.

Süper Lig’e yükselmek için karşı karşıya gelecek olan Adana Demirspor ve Fatih Karagümrük, 30 Temmuz Perşembe günü Play Off finalinde kozlarını paylaşacak.

play-off-ta-finalin-adi-adana-demirspor-fatih-karagumruk-761218-1.