PTT-Sen, Bağcılar Posta Dağıtım Merkez Müdürlüğü'nde taşeron işçi olarak çalışan Ömer Keskin'in, kurum müdürü Naim Bubani ve başdağıtıcı tarafından tarafından darbedildiğini duyurdu.

PTT-Sen: PTT işçisi müdür tarafından darbedildi

Posta Telefon ve Telekomünikasyon İşçileri Sendikası (PTT-Sen), İstanbul Bağcılar Posta Dağıtım Merkez Müdürlüğü'nde taşeron firma personeli olarak çalışan sendika yöneticilerinden Ömer Keskin'in darbedildiğini açıkladı.

Sendikanın açıklamasında, Keskin'in kurum Müdürü Naim Bubani ve başdağıtıcı tarafından merdivenden itilerek darp ve tehdit edildiği ifade edildi.

Twitter üzerinden yapılan açıklamada, Çalışma ve Sosyal Güvenliği ile Ulaştırma Bakanlığı ve PTT'ye seslenilerek şunlar kaydedildi:

"Bağcılar Posta Dağıtım Merkez Müdürlüğü'nde taşeron firma personeli olarak çalışan sendikamız yöneticilerinden Ömer Keskin, Tebligatlar Kanunu'na ve görev tanımına aykırı biçimde taşeron işçilerin tebligat dağıtımına çıkarılamayacağını söylediği için bugün kurum Müdürü Naim Bubani ve Başdağıtıcı Mahmut tarafından merdivenden itilerek darp edildi ve tehdit edildi.

Hiçbir kurum yöneticisi veya firma sorumlusu kardeşlerimize baskı uygulayamasın, aşağı göremesin, sosyal haklarımız olsun hedefiyle bu yola çıktık. Verdiğiniz en ufak zararın hesabını sorarız!"