Daha önce bazı yeniliklerin ortaya çıktığı PUBG Mobile 0.15.0 güncellemesi sonunda yayınlandı. Mobil oyuna gelen güncelleme ile birlikte PUBG helikopter aracına da kavuştu. PUBG Mobile güncellemesi, uygulama marketlerinde indirilebilir durumda

PUBG Mobile 0.15.0 yayınlandı: Helikopter müjdesi

PUBG Mobile güncellemesi ile oyuna bir dizi yenilik ekleniyor. Son olarak yayınlanan PUBG Mobile güncellemesi ile uzun süredir beklenen PUBG helikopter aracı da oyunculara sunuldu.

ShiftDelete'de yer alan habere göre, sahadan helikopter alarak çatışmaya girmek kuşkusuz güncellemenin en önemli özelliği olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca yeni ağır silahlar, diriltme sistemi ve ölen takım arkadaşlarının kimlik kartlarını toplayarak iletişim kulesinden tekrar canlandırma özellikleri de diğer önemli yenilikler arasında sayılıyor. Araç Tamir Paketi de oyuna ekleniyor. Artık araç ve lastik hasarları tamir edilebilecek.

PUBG Mobile güncellemesi ile gelen diğer yenilikler:

Oyuncular yeni güncellemeyi yükledikten sonra binalara konteynerlara tırmanabilecek.

Daha önce araçların yakıtını doldurmaya yarayan yakıt bidonları artık bir çeşit silah görevi de görecek. Mermi ve bombalar bu bidonları patlatabilecek. Yakındaki düşmanlara bu şekilde zarar vermek artık mümkün.

Ağır Silah Modu silahları da RPG-7, M3E1-A, M79 Bomba ATar, MGL Bomba Atar ve M124 Minigun ile zenginleşti.

Oyuna helikopterin eklenmesiyle Hava Saldırısı Sinyali göndermek de mümkün hale geliyor.

Geceyi Atlat modunda da bazı yenilikler yapıldı. Cadılar Bayramı havasının estiği modda canavarlar ‘Cadılaştırıldı’. Aynı zamanda terk edilmiş binalara yeni düşman insan grubu eklendi. Bu modda zombileri öldürerek diğer oyunculara karşı etkili özel biyolojik savaş ekipmanları kazanmak da mümkün.