Oyuncular Uma Thurman ve Samuel L. Jackson, Nicol Paone'nin ikinci uzun metraj filmi "The Kill Room" için bir araya gelecek.

Pulp Fiction'ın yıldızları yıllar sonra aynı projede

Quentin Tarantino'nun unutulmaz filmi Pulp Fiction'ın (Ucuz Roman) yıldızları Samuel L. Jackson ve Uma Thurman yıllar sonra ilk kez The Kill Room adlı benzer bir yapımda bir araya geliyor.

Kara komedi türündeki yeni film bir kara para aklama hikayesini anlatacak.

The Hollywood Reporter'ın haberine göre Jonathan Jacobson'ın senaryosunu yazdığı, Nicol Paone'nin yöneteceği film bir tetikçinin yanlışlıkla sanat dünyasında sansasyon yaratmasını konu alacak. Hikayedeki tetikçinin patronunu Jackson, sanat simsarını da Thurman canlandıracak.

Projeyle ilgili heyecanını dile getiren Paone şu ifadeleri kullandı:

"Uma Thurman ve Samuel L. Jackson'la zaten muazzam bir senaryo olan The Kill Room'u yapmak en çılgın hayallerimin bile ötesinde. Ekranda oldukları her an hem gıpta ettiriyorlar hem de göz alıcılar.

Kabul ettikleri için her ikisine de sonsuza kadar minnettarım ve bunu Anne Clements ve Yale Productions'la birlikte hayata geçirmekten heyecan duyuyorum."

Filmin merkezindeki suikastçiyi kimin canlandıracağıysa açıklanmadı.

Filmin çekimleri önümüzdeki aylarda New York'ta ve New Jersey'de başlayacak. The Kill Room'un vizyon tarihi de henüz belli değil.