Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sağlık durumu hakkındaki iddialara yanıt geldi. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, "Kendisini ekranlardan gözlemleyebilir, performansını okuyabilir, duyabilirsiniz. Mantıklı insanların bu adamda hastalık ya da halsizlik belirtileri görebileceğini sanmıyorum" dedi.

Putin'in sağlık durumuna ilişkin iddialara Lavrov'dan yanıt
Fotoğraf: İHA

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Lavrov, "Mantıklı insanların bu adamda hastalık ya da halsizlik belirtileri görebileceğini sanmıyorum" ifadelerini kullandı.

Lavrov, TF1'in Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sağlık durumuna ilişkin bir sorusu üzerine, "Kendisini ekranlardan gözlemleyebilir, performansını okuyabilir, duyabilirsiniz. Mantıklı insanların bu adamda (Putin) hastalık ya da halsizlik belirtileri görebileceğini sanmıyorum" dedi.

NTV'nin aktardığı habere göre Lavrov, Putin'in her gün kamuoyunun karşısına çıktığını da belirtti.

NE OLMUŞTU?

İngiliz Daily Mirror gazetesi, Putin'in kanser olduğu iddiasını bir kez daha gündeme getirmiş ve doktorların Putin'e en fazla 3 yıl ömür biçtiğini iddia etmişti.

Söz konusu haber, Rusya'nın devlet iç güvenlik kurumu olan Federal Güvenlik Servisi'nden (FSB) görev alan bir ajana dayandırılmıştı.