Peş peşe gelen zamlara bir yenisi eklendi. Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, rakıya gelen zamlı listeyi paylaştı. Aybaş'ın aktardığına göre, yeni fiyat listesi 15 Kasım'dan itibaren uygulanacak,
Aybaş, sosyal medya hesabından Efe Alkollü İçecekler Ticaret A.Ş.’ye ait rakı çeşitlerine gelen zamlara dair yeni bir fiyat listesi paylaştı. Aybaş bir kullanıcının sorusu üzerine, bu zamların ‘maliyet zammı’ olduğunu belirtirken yüzde 17 ile yüzde 25 bandında daha büyük ÖTV zammının da aralık sonu veya ocak başında geleceğini aktardı.
Aybaş'ın paylaştığı belgeye göre zam 15 Kasım’dan itibaren uygulanacak.
Aybaş tarafından paylaşılan fiyat listesi şöyle:
Efe rakı zammı hayırlı olsun pic.twitter.com/v8II8i7VN7
— Özgür Aybaş Tekel Bayii (@AybasOzgur) November 12, 2021
Bağımsız bir gazete olarak amacımız, insanlara hakikati ulaştırarak ülkede gerçek bir demokrasi ve özgürlük ortamının yeşermesine katkı sunmak. Bu nedenle abonelikten elde ettiğimiz geliri, daha iyi bir gazeteciliği hayata geçirmek, okurlarımızın daha nitelikli ve güvenilir bir zemin üzerinden bilgiyle buluşmasını sağlamak için kullanıyoruz. Çünkü banka hesabını şişirmek zorunda olduğumuz bir patronumuz yok; iyi ki de yok.
Bundan sonra da yolumuza aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğiz.
Bu yolculukta bize katılmak ve bir gün habersiz kalmamak için
Bugün BirGün’e Abone Ol.
BirGün; seninle güçlü, seninle özgür!
BirGün’e Destek Ol
Video haberler için YouTube kanalımıza abone olun