Pendik'te bir kişi, kız arkadaşını önce sokakta darp etti. Ardından bindikleri takside defalarca bıçakladı. Şüpheli olay yerinden kaçarken, yaralı kadın taksi sürücüsü tarafından hastaneye götürüldü. Kadın yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirirken şüpheli gözaltına alındı.

Ramazan Su isimli erkek bindikleri takside kız arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

İstanbul'da 40 yaşındaki Ramazan Su isimli erkek kız arkadaşı Nermin Celep'i darp ettikten sonra, bindikleri takside bıçaklayarak öldürdü.

Pendik'te dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre Ramazan Su, kız arkadaşı Nermin Celep ile amcasına ait evden çıktıktan sonra taksi çağırdı. Bir süre sonra ikili arasında tartışma çıktı.

Ramazan Su, daha sonra kız arkadaşını sokakta darp etmeye başladı. Sesi duyan mahalle sakinlerinin ayırdığı Ramazan Su ve Nermin Celep daha sonra taksiye binerek, sokaktan ayrıldı.

Ramazan Su ve 44 yaşındaki Nermin Celep taksiyle bir süre ilerledikten sonra tekrar kavga etmeye başladı. Bu sırada Ramazan Su, elindeki bıçakla Nermin Celep'i taksinin içinde defalarca bıçakladı. Şüpheli, yaya olarak olay yerinden kaçarken, taksi sürücüsü ağır yaralanan kadını hastaneye götürdü.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Ramazan Su'yu yakalamak için çalışma başlattı. Yakalanarak gözaltına alınan Su, Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

Ramazan Su, alınan ifadesinin ardından Anadolu Adliyesi'ne sevk edilecek.