Ünlü Türkçe Rap Müzik sanatçısı Killa Hakan, yılbaşında yaptığı silahlı kutlamayı hakaret içerikli bir haberle manşetine taşıyan Akit Gazetesi’ne “Beyinsiz akit, beyinsizliğini gösterdi yine..." sözleriyle yanıt verdi

Rapçi Killa Hakan: Beyinsiz Akit, beyinsizliğini gösterdi yine..

Türkçe Rap Müzik sanatçısı Killa Hakan, AKP'ye yakınlığıyla ve gerici haberleriyle bilinen Yeni Akit gazetesine tepki gösterdi. Hakan, yılbaşında yaptığı silahlı kutlamayı hakaret içerikli bir haberle manşetine taşıyan Akit Gazetesi’ne yanıt verdi.

Kişisel twitter hesabından konu ile ilgili bir paylaşım yapan Killa Hakan, “Beyinsiz akit, beyinsizliğini gösterdi yine... Noel kutlaması başka, Yılbaşı kutlaması bambaşka şeyler zımbolar” yazdı. Ünlü rapçi attığı ikinci tweet’te ise el hareketi yaptığı bir pozu paylaşarak “Gerisini biliyorsun Yeni Akit” ifadelerini kullandı.

Killa Hakan adıyla bilinen 46 yaşındaki Hakan Durmuş, geçen yıl çıkardığı Fight Kulüp isimli şarkısıyla Türkiye’de uzun süre gündem olmuştu.

Akit Gazetesi ise Killa’nın son yıllarda birçok kez yaptığı silahlı yılbaşı kutlamasını, “Küfür ve hakaret içerikli videolarıyla sosyal medyada gençleri Emperyalist kültürün kölesi yapmaya çalışan sözde müzisyen Killa Hakan, Hristiyan kültürü Noel’i kutlarken havaya ateş ederek, vatandaşların canını tehlikeye attı” ifadeleriyle haberleştirmişti.

cukurda-defineci-avi-540867-1.