Ünlü Rapçi Luciano, depremzede çocuklar için 29 Nisan’da Volkswagen Arena’da sahne alacak. Konserin tüm gelirleri TEGV’e bağışlanacak. Konserde Luciano'nun yanı sıra Türk rap müzisyenleri Çakal, Reckol ve Lil Zey sahne alacak.

Rapçi Luciano depremzedeler için dayanışma sahnesine çıkacak

HABER MERKEZİ

Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen 6 Şubat depremlerinin yaralarını sarmak için çok sayıda sanatçı dayanışma konserleri düzenliyor. Dayanışma konserlerine rap müzik konseri de eklendi.

UK Drill tarzında müzik yayınlayan "Luciano" adıyla tanınan Alman rap müzisyeni Patrick Grossmann, İstanbul'da müzikseverlerle buluşacak.

Konserde Türkiye’den rap müzik sanatçıları Çakal, Reckol ve Lil Zey de sahne alacak.

29 Nisan’da VW Arena’da gerçekleşecek konserde, Luciano depremzede çocuklar için dayanışma sahnesini paylaşacak. Luciano, dayanışma konserine öncü olarak çocukların yüreklerindeki umutları yeşertmek ve deprem bölgesindeki yüzlerce çocuğa ulaşmayı hedeflediğini söyledi.

Konserin tüm geliri deprem bölgesindeki çocuklara nitelikli eğitim desteği vermek amacıyla Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na bağışlanacak. Biletler Passo, BuBilet ve Biletix üzerinden satışa çıkacak.