Amerikalı yazar Adam Rapp’in yazdığı “Red Light Kışı” isimli oyun 26-27 Nisan’da NoAct Sahne’de izleyicilerle buluşuyor. Amerikalı yazar Adam Rapp’in yazdığı, NoAct Sahne yapımı oyunun yönetmenliğini Edip Tepeli yaparken; Gün Koper, Ayşecan Tatari ve Ali Yoğurtçuoğlu sahneyi paylaşıyor. Red Light Kışı oyunu ile Gün Koper “en iyi erkek oyuncu”, Ali Yoğurtçuoğlu “en iyi yardımcı erkek […]

“Red Light Kışı” NoAct Sahne’de izleyicilerle buluşacak

Amerikalı yazar Adam Rapp’in yazdığı “Red Light Kışı” isimli oyun 26-27 Nisan’da NoAct Sahne’de izleyicilerle buluşuyor.

Amerikalı yazar Adam Rapp’in yazdığı, NoAct Sahne yapımı oyunun yönetmenliğini Edip Tepeli yaparken; Gün Koper, Ayşecan Tatari ve Ali Yoğurtçuoğlu sahneyi paylaşıyor.

Red Light Kışı oyunu ile Gün Koper “en iyi erkek oyuncu”, Ali Yoğurtçuoğlu “en iyi yardımcı erkek oyuncu” dalında Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri’nde aday gösterildi.

Yine aynı oyunla 24. Sadri Alışık Tiyatro&Sinema Oyuncu Ödülleri’nde, Ayşecan Tatari “Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu”, Gün Koper ise “Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu” adayları olarak gösterildi.

Oyunun biletlerine noactsahne.com isimli siteden ulaşılabilecek. 0533 424 02 84 numaradan oyun ile ilgili bilgi alınabilecek.