Riva'da balıkçılar tarafından cansız bir insan bedeni bulundu. Tanınmaz halde olan cansız bedenin 10 Ocak'ta Kilyos'ta kaybolan Yusuf Coşkun'a ait olduğu düşünülüyor

Riva açıklarında cansız erkek bedeni bulundu

Riva'da akşam saatlerinde balıkçılar tarafından denizde cansız bir erkek bedeni olduğu fark edildi. Tanınmaz halde olan erkek bedeni Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Denizden çıkartılan kişinin 10 Ocak tarihinde Kilyos açıklarında kaybolan balıkçıya ait olduğu düşünülüyor.

Riva Gelara Mevkii'nde akşam saatlerinde balıkçılar, denizin üzerinde cansız erkek bedeni olduğunu fark etti. Haber verilmesi üzerine bölgeye sahil güvenlik ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, denizdeki kişiyi Poyrazköy Limanı'nda bulunan Kıyı Emniyet Tahlisiye Bot İstasyonu'na getirdi. Tanınmaz halde olan bedenin yapılan ilk incelemelere göre bir erkeğe ait olduğu belirlendi. Denizde bulunan beden Beykoz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cansız bedenin savcının yapacağı incelemenin ardından sabah adli tıp kurumuna sevk edileceği öğrenildi.

Tanınmaz halde bulunan kişinin, 10 Ocak tarihinde Kilyos açıklarında Rus tankeriyle çarpışan balıkçı teknesindeki kaybolan 3 balıkçıdan biri olan Yusuf Coşkun'a ait olduğu düşünülüyor.

Bedenin kime ait olduğu aile yakınlarından alınacak DNA sonucu belirlenecek.

DHA