Ünlü aktör Sylvester Stallone, Rocky Balboa karakterini beyaz perdeden sonra ekranlara taşıyor.

'Rocky' dizi oluyor

Ünlü aktör Sylvester Stallone, sosyal medyada paylaştığı mesajında, Rocky’nin şampiyon olmadan önceki hayatına odaklanacak dizi için tretman yazmaya başladığını duyurdu. Stallone, dizinin onar bölümden birkaç sezon olacağını bildirdi.

Ünlü oyuncu, mesajla beraber el yazısıyla yazılmış notların olduğu bir sayfanın fotoğrafını da paylaştı: “Bizi Rocky'nin kökenine götürecek bir zaman makinesi hayal edin. Neredeyse elli yıldır dünyanın dört bir yanından insanlar tarafından sevilen karakterlerle dolu görsel bir dünyaya.”

GENÇ ROCKY KİM OLACAK?

Stallone, Rocky’nin hikayesini, Ay’a ilk seyahat, Vietnam Savaşı, feminist ve insan hakları hareketlerinin başlangıcı gibi dönemin tarihe geçen olaylarıyla paralel şekilde anlatacak. Stallone, dizide, Rocky’nin kimliğini bulmaya çalışan tüm gençler gibi mücadelesini gözler önüne sereceğini ifade etti.

Dizide genç Rocky’i kimin oynayacağı henüz belli değil.

Rocky, film olarak bugüne kadar altı kez sinemalarda boy gösterdi. Rocky karakteri ayrıca, iki "Creed" filminde bu kez antrenör olarak yer aldı. "Rocky" filmi 1977’de “En İyi Film” dalında Oscar almıştı. (Ajans Bizim)