Rıdvan Dilmen'in spor basınında yer alan isimlerle ilgili kullandığı sert ifadelerin hedeflerinden biri de Rasim Ozan Kütahyalı'ydı. Dilmen'in "Türk sporunun mikrobusunuz" dediği Kütahyalı'nın, Beyaz TV'de katıldığı Derin Futbol programında bu sözlere yanıt vermemesi ve saha içine dair konuşmak istemesi dikkat çekti.

ROK 'Türk sporunun mikrobu, FETÖ sevdalısı' sözlerine yanıt vermedi



Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in NTV'de Türk futbolu ve spor medyasıyla ilgili yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi.

Dilmen, Beyaz TV'deki Derin Futbol programında yorumculuk yapan Rasim Ozan Kütahyalı'yla ilgili de sert ifadeler kullandı. Kütahyalı'yı "Türk sporunun mikrobu" olarak tanımlayan Dilmen, ROK hakkında şunları söyledi:

"Gelelim Rasim Ozan Kütahyalı'ya. Sen şike sürecinde FETÖ sevdalısıydın, gittin! Peki İbrahim Seten, Boşnak kardeşlerimize en ağır hakaretleri yapan adam. Hidayet Türkoğlu isyan etti. En başta biz niye isyan etmedik ağabey ona! Biz de hatalıyız. İlla Boşnak mı olmak lazım konuşmak için? Şimdi hangi TV'ye çıkıyor, Osman Gökçek'in Melih Bey'in Beyaz TV'sine. Kime yazıyor? Şimdi izleyenler, AK Parti'ye yakın bir kanal olduğu için Cumhurbaşkanımıza yazıyor. Cumhurbaşkanı tanımadığı için bu adam nasıl orada duruyor diyorlar. Cumhurbaşkanı bir duyarsa saniye tutmaz orada bak, saniye! Fıt yapar böyle. Şimdi duymuş oluyor. Sizler mikropsunuz. Sizler Türk sporunun mikroplarısınız. İftira atacaksınız. FETÖ'ye hizmet edeceksiniz. Sonra darbe başarılı olmayınca maske takıp yandan oynayacaksınız. İşte belgeler burada. Siz gidin mahkemeye beni verin."

KÜTAHYALI YANIT VERMEDİ

Yapılan açıklamalardan sonra kamuoyu, Beyaz TV'deki Derin Futbol programında Kütahyalı'nın Rıdvan Dilmen'e cevap vermesini bekledi ancak Rasim Ozan Kütahyalı, Rıdvan Dilmen'in açıklamalarına karşı sessiz kalarak futbolun saha içi kısmını konuşmak istediğini dile getirdi.

Programın moderatörü Ertem Şener ve yorumcular da, Dilmen'in açıklamalarına yanıt vermekten kaçınarak pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili değerlendirmeler yaptılar.

Programın ilerleyen dakikalarında Ertem Şener, "Bu akşam Türk spor medyası" tanımlamasıyla Çukur dizisinden ve taraftarların sokak kavgasından kesitler göstererek Rıdvan Dilmen'in yaptığı açıklamalara göndermede bulundu. Ayrıca programda sık sık, "Hayat bayram olsa" ve "Neler oluyor hayatta" şarkıları çalındı.