DEVA, Gelecek, Demokrat ve Saadet Partisi'nin Meclis'te ayrı bir grup kurmasına yönelik çalışmaların henüz netlik kazanmadığını söyleyen SP Milletvekili Kılıç, "İki grup da olması mümkün tek grup da olabilir. Güçlü bir grubun her zaman daha faydalı olacağı kanaatindeyim" dedi.

Kaynak: AA
Saadet Partili Kılıç: Meclis'te grup kurmayı arzu ederiz, iki grup da olması mümkün tek grup da
Fotoğraf: AA

Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç, Saadet Partisi olarak Meclis'te grup kurmayı arzu ettiklerini, ancak bu konunun henüz netleşmediğini söyledi.

Kılıç, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Numan Kurtulmuş'un Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı'nı değerlendirerek Kurtulmuş'tan adil bir yönetim sergilemesini beklediklerini vurguladı.

Yeni kabinenin açıklandığını anımsatan Kılıç, "kabinede isimlerin değiştiğini ancak zihniyet değişmediği müddetçe aynı sorunların yaşanmaya devam edeceğini, zihniyet değişimine ihtiyaç olduğunu" kaydetti.

"GÜÇLÜ BİR GRUBUN FAYDALI OLACAĞI KANAATİNDEYİM"

Bir soru üzerine Kılıç, Meclis'te grup kurmayı Saadet Partisi olarak arzu ettiklerini, Meclis'te grup kurmanın daha verimli çalışmaların yapılmasına vesile olduğunu kaydetti. Çalışmaların devam ettiğini belirten Kılıç, henüz konunun netleşmediğini söyledi.

Kılıç, "İki grup da olması mümkün tek grup da olabilir. Güçlü bir grubun her zaman daha faydalı olacağı kanaatindeyim" diye konuştu.