Yandaş Sabah gazetesinin yazarlarından Haşmet Babaoğlu, litresi 25 TL’yi geçen benzin fiyatlarından şikâyet etti. Babaoğlu, gittiği benzin istasyonundaki pompacının da fiyatları takip edemediğini aktararak, "Uykum kaçıyor" dedi.

Sabah yazarından benzin fiyatı yorumu: Uykum kaçıyor

Türkiye’de derinleşen ekonomik krizden ve günden güne yükselen akaryakıt fiyatlarından şikayetçi olan sadece muhalif kamuoyu değil.

Yandaş Sabah gazetesinin ‘Pelikancı’ yazarlarından Haşmet Babaoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda her gün zam gelen benzin fiyatlarına tepki gösterdi.

Benzinciye gittiğini ve 200 liralık benzin istediğini söyleyen Babaoğlu, bu paraya 8 litre benzin alabildiğini ve pompacının da bu duruma şaşırdığını aktararak, “Yüzü ağlamaklı; ‘Abi ya 8 litreymiş!’ Kendimi anladım ama o bile ipin ucunu kaybetmiş... Güldük! Napalım, ağlasak ne fayda! Ama radyoda ihracat haberleri vardı, kapattım” ifadelerini kullandı.

Babaoğlu, paylaşımının altına “Dün depo 1.300'e doldu” diyen ‘yetmez ama evet’çi Cengiz Alğan’a ise şu yanıtını verdi:

“Ben depo doldurmayı bıraktım. Çünkü o zaman ticari araçlar, ekmek parası için depo doldurmaya mecbur olanlar geliyor, havsalam almıyor, uykum kaçıyor.”

sabah-yazarindan-benzin-fiyati-yorumu-uykum-kaciyor-1023064-1.